dilluns, 14 de març del 2011

BAD NEWS part II

Aquest cinquè dia a la RU no ha anat tal i com esperàvem.
Tot ha començat bé. Hem seguit desenvolupant la idea com sempre, però en el moment d'acabar de polir la idea davant de les Anna's & Company, ens han fet veure que la idea que teniem no tenia ni base, ni final. Això ens ha com ensorrat la idea, i com a reacció, ens ha ensorrat a nosaltres també... (El temps del dia no acompanyava massa - pluja).

La Marta (Professora d'arts escèniques) ens ha fet veure que aquest moment de desesperació i de 'no saber què fer' és normal en el moment de qualsevol projecte de caire artístic o no. Ens ha ensenyat el què és la escriptura ràpida o mecànica: aquella escriptura que escrius el que et surt de dins, sense pensar-hi ni un segon, transmetre el que tens al cervell al paper a gran velocitat.
Ens hem col·locat en tres llocs diferents de la sala, i amb un boli i un paper hem estat 5 minuts justos;en acabar, hem estat escrivint el que volguéssim. Al acabar els cinc minuts, ens hem reunit un altre cop els 3 components, per veure entre tots, com fer evolucionar la idea, o canviar-la rotundament. Però això ho tindrem que fer a casa, doncs ja es hora de marxar (...)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada